G.L. (Bart) Kempers

 G.L. (Bart) Kempers
G.L. (Bart) Kempers
Description
International EMCI full certified yachtbroker & appraiser Bart Kempers

Familie Kempers en haar enthousiaste medewerkers heten u van harte welkom!

Als geen ander weten wij hoe leuk en waardevol watersport kan zijn. Leuk; omdat u en uw gezin allemaal plezier beleven op en in het water. Waardevol; omdat u op het water even in een andere wereld bent en letterlijk lekker "los" komt van alle dagelijkse beslommeringen. U zult, aan het einde van de dag, ontspannen en vol met nieuwe goede ideeën van uw boot stappen.

Kempers watersport

Deze goed beschutte jachthaven vindt u in de zuidwesthoek van de Westeinder, gunstig gelegen in de omgeving van prachtige Rietlanden. De haven biedt plaats aan ruim 500 boten en beschikt over alle faciliteiten die u zich als watersporter maar kunt wensen.

Zo zijn er ruime, luxe ligplaatsen met lange zijsteigers. Deze steigers, veelal dichtbij de ruime parkeerplaatsen, zijn geschikt voor schepen tot circa 20 meter en hebben uitzicht over de Westeinderplassen en de Rietlanden. Regelmatig worden hier onder andere fazanten en roofvogels gesignaleerd.

DE JACHTHAVEN

500 ligplaatsen

De jachthaven biedt modern uitgeruste en gezellige ligplaatsen met alle mogelijke faciliteiten aan. De unieke locatie maakt de ligplaatsen een ideale stek voor uw boot. Bij Kempers Watersport kunt u zowel in de zomer als in de winter uw boot aanmeren.

Er zijn in totaal ongeveer 500 ligplaatsen beschikbaar waarvan de meeste met zijsteiger. Elke ligplaats bevat een ruime box en water- en stroomvoorzieningen. Diverse steigers zijn gemaakt van hardhout en kunststof dekken en zijn dus nooit glad en volledig splintervrij. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen aan ons havenkantoor. Of loop gezellig even bij ons binnen.

Certificates

Name Number Valid till
EMCI maritime practitioner | full certified Yachtbroker EMCI.YACHTBROKER.EMCI MARITIME PRACTITIONER | FULL CERTIFIED.G.L. (BART)-KEMPERS.2004-01-01.6V0D2N 2025-01-01
EMCI maritime practitioner | full certified Maritime appraiser EMCI.MARITIME APPRAISER.EMCI MARITIME PRACTITIONER | FULL CERTIFIED.G.L. (BART)-KEMPERS.2004-01-01.3W0C4A 2025-01-01

Memberships and specialisms

Boats sold by EMCI practitioners

Contact G.L. (Bart) Kempers

  • How can i help you?