Jachthaven Strijensas

Jachthaven Strijensas
Jachthaven Strijensas

Postal Address
Sassedijk 6
3292 LD Strijensas
Netherlands

Visiting Address
Jachthaven Strijensas, 6, Sassedijk, Strijensas, Hoeksche Waard, South Holland, Netherlands, 3292 LD, Netherlands

T: +31 (0) 78 67 42 182
M: +31 (0) 6 25 55 8130
Description
Jachthaven Strijensas ligt aan het Hollands Diep, een brede rivierarm in Zuid-Holland. Vanuit de jachthaven is er een open vaarverbinding tot het Hollandsch Diep, Haringvliet, Dordtsche Kil, Oude Maas, Amer, Biesbosch en de Merwede. Bovendien zijn de Oosterschelde en het Grevelingenmeer via het Volkerrak binnen ca. twee uur te bereiken.

Jachthaven Strijensas beschikt over 370 ligplaatsen. De te huur aangeboden ligplaatsen hebben diverse afmetingen vanaf zes tot en met achttien meter boxmaat. De haven bestaat uit zes drijvende steigers, waarbij de ligplaatsen vanaf acht meter beschikken over een drijvende zijsteiger en een optionele eigen elektra aansluiting.

Naast de verhuur van jaarligplaatsen staat Jachthaven Strijensas bekend om haar winterstalling. Met ca. 300 stallingplaatsen is Jachthaven Strijensas de haven om uw schip te stallen tijdens de wintermaanden. Niet alleen vaste ligplaatshouders, maar ook gasten kunnen gebruik maken van onze winterstalling.

Tot slot is Jachthaven Strijensas ook een ideale bestemming voor passanten. Als passantenhaven staan wij voornamelijk bekend als springplank van de grote rivieren naar de Zeeuwse wateren, waarbij vaak gebruik wordt gemaakt van de mastenkraan met zelfbediening.

Uw partner voor de aan- en verkoop van uw schip
Al geruime tijd worden er schepen in bemiddeling genomen bij Jachthaven Strijensas en sinds 2019 is Lukas van Helden verantwoordelijk binnen onze haven voor de jachtmakelaardij. Al snel werd duidelijk dat wanneer we deze activiteit nog professioneler zouden aanpakken dit een grote toegevoegde waarde met zich mee zou brengen voor o.a. onze vaste ligplaatshouders met (ver)koopintenties.

Om deze reden zijn wij dan ook de samenwerking aangegaan met De Havenmakelaar. Hun jarenlange kennis en ervaring in de jachtmakelaardij en het brede netwerk binnen Nederland en Europa zorgt enerzijds voor de gewenste professionalisering en anderzijds voor een groter bereik om de juiste klant te vinden voor ieder schip.

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organisation) Registered company/organization EMCI.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANISATION).JACHTHAVEN-STRIJENSAS.2024-01-01.KHTACG 2029-01-01

Boats sold by EMCI practitioners

Contact Jachthaven Strijensas

  • How can i help you?