Holland Boat | Peter Scheffer

Holland Boat | Peter Scheffer
Holland Boat | Peter Scheffer

Postal Address
Suderséleane 15
8711 GX Workum
Netherlands

Visiting Address
15, Suderséleane, Workum, Súdwest-Fryslân, Frisia, Netherlands, 8711 GX, Netherlands

T: +31 (0) 515 227012
M: +31 (0) 6 57511611
Description
Hollandboat international yachtbroker

Hollandboat is gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte kwaliteitsjachten geschikt voor IJsselmeer en Waddenzee. Het bedrijf is al ruim 20 jaar bekend als verkooporganisatie van de Atlantic motorjachten. Jachten die u wellicht kent van hun ongekend hoogwaardige kwaliteit en afwerking. Nu zijn ook andere merken welkom en daarnaast kunnen ook zeiljachten op een warm onthaal rekenen.

We beschikken over een eigen verkoophaven en showroom direct aan het IJsselmeer! Kom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek of neem contact met ons op per mail of telefoon.Indien u een boot elders heeft gezien of u bent op zoek naar een specifiek schip dan kunt u Hollandboat ook inschakelen als aankoopmakelaar.

Hollandboat heeft een eigen showroom van zo’n 1500 m2. Naast de showroom is een verkoopsteiger waar ca 10 boten kunnen staan. Uw boot kan dus in de verwarmde hal, aan de verkoopsteiger of in de haven worden geplaatst.

ATLANTIC MOTORYACHTS

Internationaal geroemd om de kwaliteit en vaareigenschappen maken de Atlantic Motoryachts tot iets unieks. Het interieur is volledig op maat gebouwd. Uw eigen wensen krijgen hiermee alle ruimte. De Atlantic Motoryachts worden volledig in Nederland gebouwd om de kwaliteit te waarborgen.

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organisation) Registered company/organization EMCI.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANISATION).HOLLAND-BOAT-PETER-SCHEFFER.2022-09-01.FMFJBC 2028-01-01

Boats sold by EMCI practitioners

Contact Holland Boat | Peter Scheffer

  • How can i help you?