GT Yachtbrokers | Gijs Golverdingen

GT Yachtbrokers | Gijs Golverdingen
GT Yachtbrokers | Gijs Golverdingen

Postal Address
Deltahaven 79
NL 3251 LC Stellendam
Netherlands

Visiting Address
41, Deltahaven, Stellendam, Goeree-Overflakkee, South Holland, Netherlands, 3251 LC, Netherlands

T: +31(0)187 663 388
M: +31(0)6 4387 0874
Description
KANTOREN
Ons kantoor in Stellendam beschikt over een verkoophaven waar een deel van ons aanbod te bezichtigen is. Het is niet verplicht uw jacht bij GT Yachtbrokers neer te leggen, maar geniet wel onze voorkeur. GT Yachtbrokers laat klanten nooit op eigen gelegenheid uw schip bekijken. Wij begeleiden de koper naar uw schip door heel Europa. Zo vindt u onze schepen bijvoorbeeld in Nederland, België, Duitsland, Spanje, Kroatië en Frankrijk. Door het internationale karakter van ons bedrijf werken we samen met collega’s door heel de wereld samen.

MARKETING
Wij hanteren een uitgekiende verkoopstrategie m.b.v. de vakpers en gespecialiseerde internetsites waar particulieren geen toegang toe hebben, zoals bijvoorbeeld Yachtworld en onze eigen website www.GTyachtbrokers.com. Ook sturen we met regelmaat nieuwsbrieven naar onze klanten met nieuw aanbod en ander nautisch nieuws.

NIEUWE BOTEN
GT Yachtbrokers is buiten hun activiteiten als jachtmakelaars ook dealer van de merken Dehler en Varianta. Beide merken hebben een cruiser-racer karakter dat uitstekend past bij de schepen die wij als GT Yachtbrokers aanbieden. Op de websites van www.dehler.nl en www.variantanederland.nl kunt u onze nieuwe schepen vinden.

Internationaal georiënteerd
GT Yachtbrokers heeft al vele schepen verkocht, niet alleen binnen Nederland maar ook daarbuiten. Veel Nederlandse schepen varen op internationale wateren en worden vanuit het buitenland naar Nederland getransporteerd. Kortom: GT Yachtbrokers geniet grote internationale bekendheid en heeft een ruime database met klanten. We spreken vrijwel alle belangrijke Europese talen en hebben ervaring in alle mogelijke internationale transacties en bijbehorende wetgeving. Door haar contacten in Barcelona, Kroatië en Italië kan GT Yachtbrokers tevens de Zuid Europese markt bedienen en vice versa.

TRANSACTIE
Een snellere, voor u zorgeloze, afhandeling van de transactie: niet alleen actief aanbieden aan klanten, maar ook het afhandelen van de transactie tot het geld op uw rekening staat. GT Yachtbrokers werkt via een Stichting Derdengelden.

FINANCIERING & REGISTRATIE
Het oplossen van problemen op het gebied van registratie, verzekering, financiering etc., die een eventuele verkoop van uw jacht in de weg kunnen staan is ons dagelijks werk.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Het is ook altijd mogelijk om aan boord af te spreken. Wij komen u graag opzoeken.

Certificates

Name Number Valid till
EMCI maritime company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) EMCI.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).EMCI MARITIME COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.GT-YACHTBROKERS.2004-01-01.0A5I7W 2025-01-01

Boats sold by EMCI practitioners

Contact GT Yachtbrokers | Gijs Golverdingen

  • How can i help you?