eSailing - Floris Vos

eSailing - Floris Vos
eSailing - Floris Vos

Postal Address
Soerelseweg 22A
8162 PB Epe
Netherlands

Visiting Address
22, Soerelseweg, Epe, Gelderland, Netherlands1, 8162PB, Netherlands

T: +31(0)882502500
Description
Over ons

eSailing heeft het concept verkopen vanuit de eigen ligplaats opnieuw op de kaart gezet, maar dan op een moderne wijze.

Met 3 uitgebalanceerde bemiddelingspakketten, waarbij de eigenaar kan kiezen tussen geheel ontzorgd worden of zelf meewerken in het proces, ondersteund door de diensten en adviezen van een professionele jachtmakelaar. eSailing is al 15 jaar actief en nog steeds onderscheidend.

Hoe is eSailing begonnen?
Ruim 15 jaar geleden is eSailing opgericht door Floris Vos. Al heel snel bleek dat de onderscheidende werkwijze heel positief werd ontvangen en is er gekozen om uit te breiden met meerdere makelaars. Al snel kwamen er professionele HISWA gecertificeerde jachtmakelaars bij. In Makkum is Dick Schmeinck van de Prins van Oranje in Makkum gevestigd met een eigen verkoophaven.

Werkwijze
De eigenaar kan meehelpen in de verkoop door de bezichtigingen te verzorgen. Als eigenaar is het interessant om potentiële koper te ontmoeten en is het leuk om geïnteresseerden op uw eigen schip rond te leiden. Hierbij heeft de verkoper altijd beschikking over de adviezen en diensten van een professionele jachtmakelaar. Kopers stellen het vaak op prijs om de eigenaar te ontmoeten en te horen hoe hij het schip gevaren heeft en hoe hij deze onderhouden heeft. De koper koopt vertrouwd. De koopsom wordt eerst op de Stichting beheer Derdengelden rekening gestort. Daarna wordt het schip geleverd. Bij de levering wordt de akte van levering getekend zodat eSailing de koopsom kan doorstorten naar de verkoper. Op deze wijze zijn zowel koper als verkoper beschermd. Vooral voor kopers buiten Nederland is dit een hele belangrijke overweging om bij een jachtmakelaar te kopen.

De moderne jachtmakelaar
eSailing is de moderne jachtmakelaar. Wij zetten sterk in op het online adverteren van uw schip. Hier zoekt de huidige koper naar zijn nieuwe schip. Uw schip wordt op meer dan 30 toonaangevende websites geadverteerd. Onder deze sites zijn sites in Nederland en ook vele internationale sites. Het grootste deel van de kopers bij eSailing komt al jarenlang van buiten Nederland. Uiteraard worden ook de Social Media veelvuldig ingezet. Denk hierbij aan Facebook, Twitter en Pinterest. Steeds meer potentiële kopers weten eSailing ook te vinden via deze kanalen.

Plezierig, vakkundig en vertrouwd
Met elkaar hebben de jachtmakelaars van eSailing meer dan 50 jaar ervaring in het bemiddelen van schepen. Al meer dan duizend schepen zijn verkocht door de eSailing jachtmakelaars. Hiermee hebben wij een uitgebreide database opgebouwd van klanten die op zoek zijn naar hun (volgende) schip. De vele positieve referenties die wij mogen ontvangen van onze klanten onderstrepen de inzet, vakkundigheid en toewijding van eSailing om de juiste koper voor uw schip te vinden.

Certificates

Name Number Valid till
EMCI maritime company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) EMCI.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).EMCI MARITIME COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.ESAILING-FLORIS-VOS.2012-01-01.0I4P3K 2025-01-01

Boats sold by EMCI practitioners

Contact eSailing - Floris Vos

  • How can i help you?