E.J. Bruinekool Fotografie en Tekst

E.J. Bruinekool Fotografie en Tekst
E.J. Bruinekool Fotografie en Tekst

Visiting Address
64, Berlagelaan, Johannes Geradtswegbuurt, Hilversum, North Holland, Netherlands, 1222JZ, Hilversum

T: +31(0)356850950
F: +31(0)356479199
Description
E.J. Bruinekool Fotografie en Tekst, levert sinds 1986 fotojournalistieke producties aan vaktijdschriften, bedrijfsbladen en dag-, week- en maandbladen. Daarnaast verzorgen wij fotografie en tekst voor profit en nonprofit organisaties. Omdat wij zowel het beeld als de tekst verzorgen, bent u verzekerd van een compleet product.

Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor bedrijfsfotografie, productfotografie, reportages, interieurfotografie, trouwreportages een receptie, jubileum of eenvoudige videoclip.Heeft u oude foto's die door de tand des tijds zijn aangetast? Onze medewerkers kunnen deze met behulp van retouche, reproductie en digitaliseren weer (grotendeels) herstellen.

Het Fotoarchief heeft ruim 500.000 foto's in haar stockarchief en beheert één van de grootste maritieme archieven op het gebied van varend erfgoed.

Wij leveren ook persberichten, compleet met tekst en beeld en ook het maken van een eenvoudige videoclip behoort tot de mogelijkheden.

www.ejbruinekoolfotografie.com
www.persberichtlatenmaken.nl
www.detekstfabriek.com
www.hetfotoarchief.nl

Certificates

Name Number Valid till
Companies | basic registration Registered company EMCI.REGISTERED COMPANY.COMPANIES | BASIC REGISTRATION.E-J-BRUINEKOOL-FOTOGRAFIE-EN-TEKST.2015-01-01.3Z3S9W N/A

Boats sold by EMCI practitioners

Contact E.J. Bruinekool Fotografie en Tekst

  • How can i help you?