Blonk Jachtexpertise

Blonk Jachtexpertise
Blonk Jachtexpertise

Visiting Address
93, Musicaldreef, Drielanden, Harderwijk, Gelderland, Netherlands, 3845 GJ, Netherlands

T: +31(0)341 785 338
M: +31(0)6 5256 9126
Description
Welkom bij Blonk Jachtexpertise, expert in het keuren of taxeren van uw boot, zeiljacht of motorjacht

U staat nu misschien op het punt om het schip van uw dromen aan te schaffen. Of het nu gaat om een nieuwe of gebruikte boot; u wilt zorgeloos varen want u koopt de boot tenslotte voor uw plezier!

Door een aankoopkeuring krijgt u zekerheid over de staat van de boot en komt u na aanschaf niet voor
onaangename verrassingen te staan. Blonk Jachtexpertise heeft veel ervaring in aankoopkeuringen en kan, door een zeer uitgebreide en professionele aankoopkeuring, voor u deze zorg uit handen nemen!

Als u kiest voor een nieuwe boot dan doet u dat waarschijnlijk niet voor niets. Maar ook nieuwe schepen hebben vaak kinderziekten of gebreken. Blonk Jachtexpertise heeft al vele nieuwe zeil- en motorjachten beoordeeld en is bekend met de specifieke opleveringsproblemen. Een opleveringskeuring met proefvaart is uw investering meer dan waard! De eerste vaartocht met uw nieuwste aanwinst moet immers een feest worden zonder problemen of teleurstellingen.

Als gecertificeerd expert pleziervaartuigen kan Blonk Jachtexpertise naast aankoop- en opleveringskeuringen in heel Europa nog veel meer voor u betekenen. Ook wanneer u voor uw verzekering of financiering een taxatierapport nodig hebt, bent u bij ons aan het goede adres. Door de uitgebreide en allround kennis op het gebied van jachtbouw en techniek zijn wij tevens de ideale partij voor het inspecteren en beoordelen van uitbestede werkzaamheden of voor bouwbegeleiding.

Bel of mail ons voor een scherpe offerte. Telefonische aanvragen of emails worden binnen 24 uur beantwoord!

Certificates

Name Number Valid till
EMCI maritime company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) EMCI.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).EMCI MARITIME COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.BLONK-JACHTEXPERTISE.2012-01-01.4M8F3W 2025-01-01

Boats sold by EMCI practitioners

Contact Blonk Jachtexpertise

  • How can i help you?