Best Boats | Tijn Teuwsen

Best Boats | Tijn Teuwsen
Best Boats | Tijn Teuwsen

Postal Address
Maashaven 4
6041TB Roermond
Netherlands

Visiting Address
Maashaven 4, Roermond, Limburg, Netherlands, 6041TB, Netherlands

T: +31 475 743705
M: +31 (0)625456513
Description
UW JACHT VERKOPEN VIA BESTBOATS INTERNATIONAL YACHTBROKER ROERMOND

Uw jacht verkopen? Met meer dan 25 jaar ervaring heeft Bestboats International Yachtbroker unieke jacht verkoop werkwijze ontwikkeld die geen enkele andere makelaar hanteert. Deze vooruitstrevende succesformule werkt ook om uw boot te verkopen. Onze belofte aan u is dat wij er alles aan doen om binnen een acceptabele termijn die ene belangrijke koper te vinden die een eerlijke prijs voor uw jacht betaalt.

Optimale presentatie van uw jacht
Bestboats International Yachtbroker heeft een moderne, luxe verkoophaven in Roermond, gelegen naast het drukbezochte Designer Outlet Center Roermond.
Indien u besluit om uw jacht in onze verkoophaven aan te meren, zorgen wij voor een optimale presentatie van uw jacht. Zowel on- als offline presenteren we uw jacht aan een grote, internationale doelgroep. Zo bewerkstelligen we een snelle verkoop van uw luxe jacht.

Ieder jacht is uniek. Daarom vereist elk type jacht een gerichte verkoopstrategie, afgestemd op u en uw jacht. Wij stemmen het verkooptraject exact af op het type jacht dat u in uw bezit heeft. U kunt erop vertrouwen dat wij weten waar de doelgroep voor úw jacht zich bevindt. Wij brengen uw jacht onder de aandacht van duizenden internationale potentiële kopers. Zo garanderen we u een snelle route naar een positief verkoopresultaat.

Wanneer u uw jacht verkoopt via Bestboats, ontzorgen wij u volledig!

Neem contact met ons op of bezoek ons om meer over ons te weten te komen. Want onze innovatieve jachtverkoop methode werkt ook voor uw jacht, daar zijn wij van overtuigd!

Mail: info@bestboats.nl
Telefoonnummer: +31 (0)475 74 37 05

EEN JACHT KOPEN
Bent u op zoek naar een premium occassion jacht? Onze jacht showroom heeft een groot aanbod kwaliteits-/merkjachten en ruime openingstijden.

Bestboats heeft een hoogwaardig geselecteerd aanbod van jachten in haar aanbod. Kwaliteit, expertise én eerlijke prijzen, dat is waar Bestboats voor staat. Doordat de verkoophaven direct grenst aan de Maasplassen, is direct proefvaren mogelijk. Alle jachten liggen schoon en vaarklaar in de haven. Ons ervaren team kan u ondersteunen in professioneel aankoopadvies. De verkoophaven is gemakkelijk bereikbaar en centraal gelegen, dichtbij de uitvalswegen en nabij de Belgische en Duitse grens.

DEALERSHIPS
Bestboats International Yachtbroker heeft verschillende dealerships, waaronder die voor PIRELLI Speedboats & Tenders, Riviera Yachts en Highfield Boats.

Certificates

Name Number Valid till
EMCI maritime company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) EMCI.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).EMCI MARITIME COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.BEST-BOATS-TIJN-TEUWSEN.2021-07-01.7E13O0 2027-01-01

Boats sold by EMCI practitioners

Contact Best Boats | Tijn Teuwsen

  • How can i help you?