J.G.P. (Guillaume) Fransen

 J.G.P. (Guillaume) Fransen
J.G.P. (Guillaume) Fransen
Description
Begin 2018 bundelden Guillaume en Marijn hun krachten en begonnen Fransen & Kroes. Voor beide heren was vanaf het begin al duidelijk: dit makelaarskantoor draait om mensen, niet om huizen!

Guillaume deed zijn werkervaring op bij het grootste makelaarskantoor van Nederland. Dat vond hij geweldig, maar hij zag ook kansen om het anders te doen. Dat typeert hem. Guillaume is enthousiast, commercieel, ondernemend en perfectionistisch.

Vernieuwing inspireert
“Ik doe graag dingen goed en wil overzicht hebben, weten wat er speelt. Als je maar doorjakkert en zo veel mogelijk huizen in verkoop brengt, dan loop je jezelf voorbij. En nog erger, je kunt niet meer de kwaliteit bieden die je wilt bieden. Ik ben altijd bezig om de beste manier te vinden om het huis van onze klanten te verkopen. Hoe bereik je die ene koper én verkoop je het huis voor de beste prijs. Daarbij ga ik nieuwe dingen niet uit de weg. Juist niet!”

Luisteren!
Guillaume zit nog niet zo lang in het vak als zijn compagnon, maar volgens Marijn is hij 10x beter in zijn werk dan een gemiddelde makelaar met 30 jaar ervaring. “Ik vind mijn werk ook geweldig. Mensen blij maken, dat geeft mij energie. Ik trek alles uit de kast om het kopen en verkopen van je huis leuk en zorgeloos te maken. Dan ga ik aan het einde van de dag tevreden en blij naar huis.”

Guillaume is zelf een aardig aantal keren verhuisd. “Toen heb ik vooral ervaren wat een makelaar allemaal verkeerd kan doen. Zoiets simpels als gelijk terugbellen bijvoorbeeld. Dat vind ik heel belangrijk en dat doe ik dus ook. Het is maar een voorbeeld. Ik ben van mening dat je het goed doet als je oprecht luistert en de connectie met je klant aangaat. Dan weet je wie je voor je hebt en kun je het beste resultaat halen voor de verkoop of aankoop.”

Wil je dat Guillaume jouw huis verkoopt of zoek je een gedreven aankoopmakelaar? Neem contact op met Guillaume.

Currently working with

Name Place Website
Fransen & Kroes Makelaars 73, tt. Vasumweg, Cornelis Douwesterrein, Amsterdam, North Holland, Netherlands, 1033SE, Netherlands

Certificates

Name Number Valid till
EMCI maritime practitioner | full certified Broker barges & houseboats EMCI.BROKER BARGES & HOUSEBOATS.EMCI MARITIME PRACTITIONER | FULL CERTIFIED.J.G.P. (GUILLAUME)-FRANSEN.2022-09-01.JSJSOI 2028-01-01

Memberships and specialisms

Boats sold by EMCI practitioners

Contact J.G.P. (Guillaume) Fransen

  • How can i help you?