J. (Jeroen) Driessen

 J. (Jeroen) Driessen
J. (Jeroen) Driessen
Description
Over mij

Met mijn nuchtere Friese kijk op schepen kan ik als geen ander de problemen ‘boven water krijgen’ van uw aan te schaffen droomschip.

Ik houd een eerlijk verhaal en probeer oplossingsgericht mee te denken om daarmee kopende en verkopende partij bij elkaar te brengen.

Jeroen Driessen

Van jongs af aan ben ik werkzaam in de watersport. Tijdens mijn jeugd heb ik samen met mijn ouders op verschillende motorboten gevaren in binnen- en buitenland.
Vanaf mijn 12e werkte ik mee in de haven van mijn ouders en vanaf mijn 15e ook in de verhuur van schepen. Na een technische opleiding deed ik ruime ervaring op als allround monteur van motorboten bij verschillende watersportbedrijven. Ik heb naast het nieuw bouwen van diverse motorboten ook veel ervaring opgedaan in het oplossen van storingen en uiteenlopende problemen die je bij diverse schepen kunt hebben.

Werkervaring

Vanaf mijn 25e heb ik bij diverse jachtmakelaars en toonaangevende scheepswerven en watersportbedrijven gewerkt. Hier heb ik als allround watersport monteur in de nieuwbouw veel ervaring opgedaan met het aanleggen van complete uiteenlopende installaties in motorjachten en het inbouwen van diverse navigatie apparatuur en accessoires. Als service monteur heb ik jaren service en onderhoud uitgevoerd aan boord van schepen. Ook het verhelpen van storingen aan motoren en alle voorkomende elektrische en technische installaties van motorjachten behoort tot mijn specialiteiten.

Vanaf 2009 heb ik een voortrekkersrol gehad binnen een Yachtcenter, bouwer van motorjachten en uitvoerder van alle voorkomende service en refit werkzaamheden. Het aanpassen van schepen aan de hedendaagse eisen behoort tot mijn expertise.

Certificates

Name Number Valid till
EMCI maritime practitioner | associate certified Jachtexpert - expert pleziervaartuigen .JACHTEXPERT - EXPERT PLEZIERVAARTUIGEN.EMCI MARITIME PRACTITIONER | ASSOCIATE CERTIFIED.J. (JEROEN)-DRIESSEN.2021-08-01.C4VWMT 2027-01-01

Memberships and specialisms

Boats sold by EMCI practitioners

Contact J. (Jeroen) Driessen

  • How can i help you?