R. (Ronald) Jansma

 R. (Ronald) Jansma
R. (Ronald) Jansma
Description
Jansma Jacht is jachtmakelaar en taxateur van motor- en zeiljachten. Daarnaast de importeur voor de Benelux van Bavaria motor- en zeiljachten. Dit vanuit de vestigingen Almere en Sneek.

Jansma Jacht is een vooruitstrevend en dynamisch watersportbedrijf. De realisatie van ons multifunctionele watersportcomplex op het watersportbedrijventerrein ‘t Ges in Sneek betekent dat wij zeer klant- en service gericht kunnen werken. Onze bedrijfsactiviteiten bestaan uit de jachtmakelaardij en zijn importeur/dealer van een aantal vooraanstaande merken t.w.: Aqua-Star Pilotboats, Bavaria Motorboats, de PROBoot, Chaparral sportboten en Robalo consoleboten.

Op de locatie in Almere zijn wij u zo goed mogelijk van dienst en staat bij ons een uitstekende serviceverlening hoog in het vaandel. Op de locatie werken gekwalificeerde medewerkers voor de verkoop- en service voor zowel nieuwe als gebruikte Bavaria zeiljachten en nieuwe Nautitech Catamarans. In Almere hebben wij net als in Sneek een full service werkplaats en is service op locatie een mogelijkheid. Tevens hebben wij ruimte voor de winterstalling op de wal. De mooie locatie leent zich perfect voor de presentatie en de verkoop van de zeiljachten, mocht u uw Bavaria willen verkopen.

Currently working with

Name Place Website
Jansma Jacht Almere BV Marina Muiderzand, IJmeerdijk, Kop Noord, Almere Poort, Almere, Flevoland, Netherlands, 1361 AA, Netherlands
Jansma Jacht BV 24, Zwolsmanweg, It Ges, Sneek, Súdwest-Fryslân, Frisia, Netherlands, 8606 KC, Netherlands

Certificates

Name Number Valid till
EMCI maritime practitioner | full certified Yachtbroker EMCI.YACHTBROKER.EMCI MARITIME PRACTITIONER | FULL CERTIFIED.R. (RONALD)-JANSMA.2017-01-01.9S1V3Y 2025-01-01

Memberships and specialisms

Boats sold by EMCI practitioners

Contact R. (Ronald) Jansma

  • How can i help you?