N.J.M. (Klaas) Winder

 N.J.M. (Klaas) Winder
N.J.M. (Klaas) Winder
Description
Scheepsmakelaardij Goliath ALKMAAR heeft geen eigen verkoophaven. Wij maken graag gebruik van de Goliath-havens die in de markt hun naam al hebben opgebouwd, zoals bijvoorbeeld in Sneek en Warten.

Een verkoophaven is een prima mogelijkheid om belangstellenden uw schip op een laagdrempelige manier te tonen; in de praktijk komt men kijken bij het ene schip en wordt enthousiast voor het andere(uw?) schip wat er ook ligt. Uiteraard zijn er havenkosten, voor niets gaat de zon op, maar uw schip ligt wel volop in de belangstelling; ook korte perioden bespreekbaar. Informeer vrijblijvend.

ALKMAAR is het middelpunt van watersportminnend Noordholland boven het Noordzeekanaal. Een verkoopkantoor in Alkmaar is dan ook een prima plek om uw schip te koop aan te bieden vanaf uw eigen ligplaats. Neem zonder verdere verplichtingen contact op voor meer informatie. Ik help u graag verder.

We zijn 24/7 bereikbaar; tijdens kantooruren graag uw bericht inspreken en we bellen u bij eerste gelegenheid terug.

Currently working with

No organisations found.

Certificates

Name Number Valid till
EMCI maritime practitioner | associate certified Yachtbroker EMCI.YACHTBROKER.EMCI MARITIME PRACTITIONER | ASSOCIATE CERTIFIED.N.J.M. (KLAAS)-WINDER.2016-11-01.6H9I4Q 2025-01-01

Memberships and specialisms

Boats sold by EMCI practitioners

Contact N.J.M. (Klaas) Winder

  • How can i help you?