J. (Jelle) Eveleens

 J. (Jelle) Eveleens
J. (Jelle) Eveleens
Description
ONTDEK ONS BEDRIJF

Eerlijkheid, persoonlijke aandacht en transparantie, dat is waar Beaufort Jachtmakelaardij voor staat.

Al van kinds af aan is Beaufort-oprichter Jelle Eveleens op en rond het water te vinden en door zijn vele jaren ervaring in de watersport heeft Jelle de nodige know-how in de branche opgebouwd. Wat hij belangrijk vindt bij het benaderen van klanten is vriendelijkheid, enthousiasme, samenspraak en bereikbaarheid.

UW 4 ZEKERHEDEN

“Niet verbloemen maar benoemen”, dat is voor ons de regel. Wij houden van heldere afspraken, duidelijke contracten en geen addertjes onder het gras. Met deze vier zekerheden willen wij u optimaal van dienst zijn met de aan- of verkoop van uw jacht.

TRANSPARANTE WERKWIJZE
Duidelijke afspraken over het proces van koop of verkoop, over rechten en plichten en over de kosten. Geen kleine lettertjes, geen addertjes onder het gras!
Of u een jacht wilt kopen of uw jacht wilt verkopen, wij behandelen u zoals wij ook graag behandeld willen worden.

GRONDIGE CONTROLE VAN ALLE JACHTEN
Niet verbloemen maar benoemen! Elk jacht dat wij kopen of verkopen, controleren wij grondig en eventuele gebreken benoemen wij, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.
Dankzij jarenlange ervaring in de watersport en specialisten 'om de hoek' kunnen wij u de garantie bieden dat de jachten die wij aanbieden aan onze kwaliteitseisen voldoen.

GECERTIFICEERD EMCI MAKELAAR
Het internationaal erkende EMCI-certificaat biedt u de garantie dat u in zee gaat met een jachtmakelaar die de hoogste kwaliteit en service biedt. Maar bovendien ook een gedegen opleiding heeft gevolgd om makelaar te mogen zijn. EMCI is bovendien 100% onafhankelijk en ISO-gecertificeerd.

Currently working with

Name Place Website
Jachtmakelaardij 4Beaufort 9A, Selfhelpweg, Sneek, Súdwest-Fryslân, Frisia, Netherlands, 8607 AB, Netherlands

Certificates

Name Number Valid till
EMCI maritime practitioner | full certified Yachtbroker EMCI.YACHTBROKER.EMCI MARITIME PRACTITIONER | FULL CERTIFIED.J. (JELLE)-EVELEENS.2019-11-01.NHQRR3 2025-01-01
EMCI maritime practitioner | associate certified Yachtbroker EMCI.YACHTBROKER.EMCI MARITIME PRACTITIONER | ASSOCIATE CERTIFIED.J. (JELLE)-EVELEENS.2016-07-01.5A3A6L 2019-11-01

Boats sold by EMCI practitioners

Contact J. (Jelle) Eveleens

  • How can i help you?