Thijmen van de Loo

 Thijmen van de Loo
Thijmen van de Loo
Description
Laat ik mij even voorstellen:

Thijmen van de Loo - 12 Augustus 1984:

Na het afronden van de HBO studie “Commerciële Economie voor Toekomstig Ondernemer” (BBA) aan de Hogeschool van Amsterdam koos Thijmen om van zijn hobby zijn werk te maken. Met zeilen als grote passie is het werken in de watersport voor hem een perfecte combinatie. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest in de watersportbranche heeft hij de stap genomen om een eigen onderneming te starten, Newpoint Yachting. Na enkele jaren kwam de samenvoeging tussen Newpoint Yachting en Jachtwerf Moverbo tot stand. De nieuwe naam: Newpoint Moverbo werd geboren.

Tijdens zijn vooropleiding MTS Autotechniek (Commercieel bedrijfsleider/Ondernemer klein bedrijf) vergaarde hij zijn technische en commerciële kennis bij Landrover en BMW. Vervolgens kwam de overstap naar de watersport en begon hij bij Lengers Yachts in Muiden als commercieel medewerker. Als dealer voor de Ferretti Group in de Benelux verkoopt Lengers Yachts o.a. de merken Riva, Ferretti, Apreamare, Pershing, Custom Line en Mochi.

Voor de HBO studie Commerciële Economie voor Toekomstig Ondernemer studeerde Thijmen tijdens zijn werkperiode af bij Waypoint Willemstad, dealer van het Franse merk Beneteau, waar hij vervolgens in vaste dienst kwam. Tijdens de periode van 2008 tot en met 2012 was hij verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe en gebruikte zeiljachten, logistieke en technische opvolging van de levering en het verwerken van de garantieafwikkeling.

Certificates

Name Number Valid till
Persons | full certified Yachtbroker EMCI.YACHTBROKER.PERSONS | FULL CERTIFIED.THIJMEN-VAN DE LOO.2018-06-01.2Y4D9R N/A

Memberships and specialisms

Boats sold by EMCI practitioners

Contact Thijmen van de Loo

  • How can i help you?