A.J. (Arend) Hofman

 A.J. (Arend) Hofman
A.J. (Arend) Hofman
Description
OVER ELBURG YACHTING

Gevestigd in het pittoreske Elburg aan de doorgaande vaarroutes van de randmeren bevindt zich het verkoopkantoor van Elburg Yachting met daarbij verkoophallen en verkoophaven. Met ons enthousiaste team van twaalf watersporters waaronder vijf full-time jachtmakelaars verzorgen wij het gehele dienstenpakket rondom aan- en verkoop van motorjachten.

Het grootste gedeelte van ons aanbod ligt in Elburg; Permanent zijn er circa 150 kwaliteitsmotorjachten te bezichtigen, 7 dagen per week. De jachten die vanaf eigen ligplaats verkocht worden, zijn op afspraak te bezichtigen.

Wij begeleiden verkopers bij het gehele verkooptraject en voeren de werkzaamheden uit die daarmee samenhangen; van prijsstelling tot transport, van BTW-zaken tot registraties, en uiteindelijk de oplevering en uitbetaling via onze Stichting derdengelden Elburg Yachting.

Voor kopers is er eveneens een totaalpakket aan diensten beschikbaar: Naast de keuzebepaling en het zoekproces, begeleiden we de koper tijdens de transactie bij de onderhandelingen, de proefvaart en /of keuring, de afwikkeling van de koopsom, tot aan winterstalling en begeleiding bij werkzaamheden aan de boot. Alle werkzaamheden, reparaties of zelfs een complete refit kan in Elburg op eigen terrein worden uitgevoerd.

Elburg Yachting heeft EMCI (European Maritime Certification Institute) gecertificeerde en beëdigde makelaars in dienst die lid zijn van de NBMS (Nederlandse Bond voor Makelaars in Schepen).

DIENSTEN

Elburg Yachting biedt onder de noemer “Total ship management” een compleet dienstenpakket aan om de motorbooteigenaar te ontzorgen. Met winterstalling, kraanfaciliteiten, en vakmensen voor alle denkbare reparatie-, onderhouds- en refitwerkzaamheden, wordt Elburg daadwerkelijk een “one-stop-shop”.

De werf in Elburg beslaat 60.000 m2, waarvan 18.000 m2 overdekt. Op het terrein bevinden zich in totaal 18 hallen, waaronder een professionele spuitloods voor jachten tot ca 50 m, een loods voor houtbewerking, verkoophallen, ligplaatsen te water en op de kant, een watersportwinkel, een 100-tons kraan en een 30-tons kraan.

Currently working with

Name Place Website
Elburg Yachting BV 37A, J.P. Broekhovenstraat, De Kruismaten, Elburg, Gelderland, Netherlands, 8081 HB, Netherlands

Certificates

Name Number Valid till
EMCI maritime practitioner | full certified Maritime appraiser EMCI.MARITIME APPRAISER.EMCI MARITIME PRACTITIONER | FULL CERTIFIED.A.J. (AREND)-HOFMAN.2010-04-15.0Z3A5K 2025-01-01
EMCI maritime practitioner | full certified Yachtbroker EMCI.YACHTBROKER.EMCI MARITIME PRACTITIONER | FULL CERTIFIED.A.J. (AREND)-HOFMAN.2010-04-15.2H3T4W 2025-01-01

Memberships and specialisms

Boats sold by EMCI practitioners

Contact A.J. (Arend) Hofman

  • How can i help you?