R. (Roel) Hemkes

 R. (Roel) Hemkes
R. (Roel) Hemkes
Description
Welkom bij Jachtmakelaar Yachting Company Muiderzand!

Yachting Company Muiderzand is een jachtmakelaardij die zich kenmerkt door haar perfecte verkooplocatie in het hart van Nederland met in totaal ca. 40 ligplaatsen in het water en op de wal, aan de verkoopsteiger. Het schepenaanbod van YCM ligt in de prijscategorie 45.000 Euro tot circa 500.000 Euro. Een brede keus dus, met voor ieder wat wils.

YCM onderscheidt zich door een persoonlijke benadering met speciale aandacht voor zowel de klant als het jacht, een volledig dienstenpakket én een locatie op het allerhoogste niveau. Bovendien zijn bijna alle schepen van Yachting Company Muiderzand vóóraf gekeurd zodat u bij ons vertrouwd kunt kopen en verkopen.

Stel het juiste waypoint in, 52°19.99' N - 05°08.22' E , en u koerst op betrouwbaarheid en zekerheid bij de aankoop en de verkoop van uw jacht!

Crew Yachting Company Muiderzand
Mariëlle Bekx
Roel Hemkes
Stephan Hagethorn

Currently working with

Name Place Website
Yachting Company Muiderzand Marina Muiderzand, IJmeerdijk, Kop Noord, Almere Poort, Almere, Flevoland, Netherlands, 1361 AA, Netherlands

Certificates

Name Number Valid till
EMCI maritime practitioner of excellence EMCI maritime practitioner of excellence EMCI.EMCI MARITIME PRACTITIONER OF EXCELLENCE.EMCI MARITIME PRACTITIONER OF EXCELLENCE.R. (ROEL)-HEMKES.2014-01-01.1P8R9W N/A

Memberships and specialisms

Boats sold by EMCI practitioners

Contact R. (Roel) Hemkes

  • How can i help you?