L.M. (Leo) van Es

 L.M. (Leo) van Es
L.M. (Leo) van Es
Description
Jachtmakelaardij en Taxaties

Jachtmakelaardij Heusden Yachts BV bemiddelt bij de verkoop en aankoop van gebruikte motorjachten en kan als volledig EMCI gecertificeerd jachtmakelaar/taxateur en lid van de NBMS de taxaties van motorjachten voor u verzorgen.
Door de samenwerking met de overige watersportbedrijven op het Nautisch Centrum Heusden en Jachthaven De Wiel kunt u in Heusden terecht voor al uw wensen en eisen op watersportgebied.

U bent van harte welkom op de Scheepswerf 1 in Heusden om eens geheel vrijblijvend te komen praten over de toegevoegde waarde die wij u kunnen leveren bij de aankoop, verkoop of het op een goede, veilige en voordelige manier in de vaart houden van uw jacht. Maar uiteraard maken wij ook graag een afspraak bij u aan boord op een moment dat het u uitkomt.

Hier ziet u ons huidige aanbod van goede gebruikte motorjachten. Bel +31 416 665 163 voor meer informatie of een afspraak voor bezichtiging.

Currently working with

Name Place Website
Heusden Yachts BV Scheepswerf 1, NL 5256 ZG, Heusden, Netherlands,

Certificates

Name Number Valid till
Persons | full certified Master appraiser EMCI.MASTER APPRAISER.PERSONS | FULL CERTIFIED.L.M. (LEO)-VAN ES.2010-06-01.4H4K4F N/A
Persons | full certified Yachtbroker EMCI.YACHTBROKER.PERSONS | FULL CERTIFIED.L.M. (LEO)-VAN ES.2010-06-01.8U3F8J N/A

Boats sold by EMCI practitioners

Contact L.M. (Leo) van Es

  • How can i help you?