Ferriën Mertens

 Ferriën Mertens
Ferriën Mertens
Description
Wie zijn wij?
Een unieke combinatie van werf en makelaardij met een focus op stoer en sterk staal. Mermarine biedt alle faciliteiten voor reparatie en onderhoud aan werk- en vrachtschepen, zowel voor professionals als particulieren. Onder NJI keurmerk verzorgen wij de inbouw van een boegschroef tot het inkorten en verbouwen van ex-beroeps naar woonschepen.

Een voorkeur hebben we binnen dit brede pakket aan diensten echter wel. Maar dat heeft alles te maken met de unieke mogelijkheden die onze werf in Marknesse biedt. Met name grotere ex-beroepsschepen refitten en verbouwen wij tot plezierjacht of al dan niet varend woonschip. Zowel de bereikbaarheid over het water als de ruimte en faciliteiten op onze werf bieden hier alle mogelijkheden voor.

Mermarine hanteert een klantvriendelijke instelling. Wanneer uw schip zich onder onze hoede bevindt, is zelfwerkzaamheid toegestaan. We moedigen het zelfs aan. Hiermee kunt u relatief eenvoudige maar arbeidsintensieve werkzaamheden zelf uitvoeren. Uiteraard komt dit de kosten van uw project ten goede. Het gehele traject kunnen we natuurlijk ook voor u ter hand nemen. Onze lassers, schilders, timmerlieden en motorenspecialisten staan daarin garant voor een perfecte uitvoering van uw wensen.

Currently working with

Name Place Website
Mermarine 54, Expansie, Marknesse, Noordoostpolder, Flevoland, Netherlands, 8316 GA, Netherlands

Certificates

Name Number Valid till
EMCI maritime practitioner | full certified Yachtsurveyor EMCI.YACHTSURVEYOR.EMCI MARITIME PRACTITIONER | FULL CERTIFIED.FERRIëN-MERTENS.2024-06-01.GGBWYG 2030-01-01

Memberships and specialisms

Boats sold by EMCI practitioners

Contact Ferriën Mertens

  • How can i help you?