H.J.(Henk) van der Velde

 H.J.(Henk) van der Velde
H.J.(Henk) van der Velde
Description
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de bemiddeling van uw schip? Met ruim 50 jaar ervaring heeft Smelne, met alle aanwezige faciliteiten, bewezen dé deskundige bemiddelaar te zijn voor zowel verkoper als koper. Naast jachtbemiddeling behoort ook de aankoop van uw motorjacht tot de mogelijkheden.

Over Smelne
Onze kracht schuilt in de veelzijdigheid van ons aanbod. Wij bieden keuze uit 37 modellen die wij geheel naar uw wens bouwen op onze werf in Drachten. Stuk voor stuk luxe stalen Smelne motorjachten van hoogwaardige kwaliteit. Heeft u al een boot? Dan kunt u bij ons terecht voor alle voorkomende reparaties en onderhoudswerkzaamheden.

Wij beschikken over 2.400 m2 ruimte voor winterstalling, circa 90 ligplaatsen in de haven en 36 overdekte ligplaatsen in de Smelne Marina. Hier vindt ook de verkoop van de gebruikte motorjachten plaats. U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze werf.

Smelne, steel at its very best!

Jachtmakelaardij
Gebruikte motorjachten
Bent u op zoek naar een gebruikt motorjacht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt ons aanbod vrijblijvend bezichtigen in onze showroom, buiten- of overdekte verkoophaven.

Jachtbemiddeling
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de bemiddeling van uw schip? Met ruim 50 jaar ervaring heeft Smelne, met alle aanwezige faciliteiten, bewezen dé deskundige bemiddelaar te zijn voor zowel verkoper als koper. Naast jacht- bemiddeling behoort ook de aankoop van uw motorjacht tot de mogelijkheden.

Nieuwe motorjachten van Haines

Met trots presenteren wij u Haines Marine!

Sinds 2017 zijn wij importeur van de Haines motorjachten, waardoor wij verantwoordelijk zijn voor de verkoop en distributie van de verschillende lijnen van Haines Marine in de Benelux en Duitsland.

Haines Marine is, net als Smelne Yachtcenter, een familiebedrijf. Haines is opgericht in 1980 door Bob en Mary Haines. Het bedrijf combineert traditioneel vakmanschap met moderne technologie voor het afleveren van hoge kwaliteitsjachten.

Nidelv 950 S-line
De Nidelv 950 S-line is een polyester motorjacht dat zowel langzaam als snel varend (14 knopen) een heel plezierig vaargedrag heeft. Met name de overnaadse rompvorm als ook de sprayrail dragen hieraan bij. Door het zeewaardige onderwaterschip is zij ook geschikt voor het grotere water. De vele mogelijkheden en de uitstraling van dit open kuip motorjacht zullen met name avontuurlijke watersporters aanspreken.

Ook de indeling van het interieur is naar een bewezen en beproeft concept waarbij in de Nidelv 950 S-line is gekozen voor moderne materialen van hoogwaardige kwaliteit.

In de nieuwe Nidelv 950 S-line komen bewezen kwaliteit en hedendaagse vernieuwing samen. Beproefde kwaliteit naar de normen en wensen anno nu!

Belangstelling? Bel of mail ons voor het maken van een bezichtigingafspraak in onze showroom te Drachten.

Certificates

Name Number Valid till
EMCI maritime practitioner | full certified Yachtbroker EMCI.YACHTBROKER.EMCI MARITIME PRACTITIONER | FULL CERTIFIED.H.J.(HENK)-VAN DER VELDE.2023-05-01.XPGLQS 2024-12-31

Memberships and specialisms

Boats sold by EMCI practitioners

Contact H.J.(Henk) van der Velde

  • How can i help you?