Technoserv-WMcK (Netherlands)

Technoserv-WMcK (Netherlands)
Technoserv-WMcK (Netherlands)

Postal Address
P.O. Box 169
NL 1230 AD Loosdrecht
Netherlands

Visiting Address
212, Nieuw-Loosdrechtsedijk, Boomhoek, Loosdrecht, Wijdemeren, North Holland, Netherlands, 1231LE, Netherlands

T: +31(0)35 582 0729
F: +31(0)84 2244 462
Description
Welkom bij Ward&McKenzie (nl) de onafhankelijke en internationaal werkende jachtexperts. Uw partner als het gaat om de aankoop, nieuwbouw of reparatie van jachten tot 24 meter van metaal, polyester of moderne composietmaterialen, op alle plaatsen waar water, land en schepen tezamen zijn.

Ward & McKenzie (nl) is een volledig onafhankelijk kantoor met specialisten op elk gebied van de jachtbouw, alsmede juristen, verzekeringsexperts en adviseurs op het gebied van (tax-free) jachtmanagement. Alle experts hebben een specialistische opleiding of examen in hun respektievelijke vakgebied en moeten naar de voorschriften van ons kantoor kontinu hun kennis updaten aan de nieuwe stand der techniek of wetgeving. Wij verzorgen de aankoopkeuring van Uw motor- of zeiljacht; begeleiden de bouw daarvan of kontroleren en sturen grote reparaties of refitprojekten. Er zijn Ward & McKenzie kantoren verspreid over geheel Europa, zodat U altijd een lokaal bekende expert krijgt toegewezen.

De Nederlandse vestiging is centraal gelegen in Loosdrecht. Van hieruit zijn alle watersportcentra eenvoudig en binnen redelijke afstanden te bereiken. Het nabije Schiphol maakt het tegenwoordig mogelijk ook tegen lage reiskosten eenvoudig te opereren in de omgeving van Kiel, Nice, La Rochelle en Barcelona. Het kantoor wordt gerund door Paul de Roock, een gecertificeerd jachtexpert met 30 jaar ervaring in de watersport, de jachtservice en zelf een enthousiast zeezeiler; o.a. op de BT Challenge jachten. Door deze ervaring in zowel onderhoud als gebruik weten we wat er met Uw jacht tijdens gebruik mis kan gaan en kunnen we problemen in materiaal en machines vroegtijdig herkennen.

Certificates

Name Number Valid till
EMCI maritime company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) EMCI.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).EMCI MARITIME COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.TECHNOSERV-WMCK-NETHERLANDS.2012-01-01.4T3F1X 2025-01-01

Boats sold by EMCI practitioners

Contact Technoserv-WMcK (Netherlands)

  • How can i help you?