Korvet Jachtmakelaardij | Jan Hogeveen

Korvet Jachtmakelaardij | Jan Hogeveen
Korvet Jachtmakelaardij | Jan Hogeveen

Postal Address
Scheendijk 23
NL 3621 VC Breukelen
Netherlands

Visiting Address
23, Scheendijk, Breukelen, Stichtse Vecht, Utrecht, Nederland, 3621VC, Nederland

T: +31(0)6 5351 1140
M: +31(0)6 5351 1140
Description
UW SCHIP VERKOPEN ZONDER ZORGEN ÉN TEGEN EEN MAXIMALE MARKTPRIJS?

ONZE GEMIDDELDE VERKOOPTIJD IS SLECHTS 32 DAGEN WAARDOOR WE CAPACITEIT HEBBEN VOOR MEER SCHEPEN.
WE NEMEN UW POLYESTER MOTORJACHT DAN OOK GRAAG IN VERKOOPBEMIDDELING.

Korvet is gespecialiseerd in het succesvol aankopen en verkopen van polyester sloepen en motorjachten tot 15 meter. Het Korvet team doet er alles aan om de koop en verkoop van uw boot zo prettig en soepel mogelijk te laten verlopen. Wij bieden verschillende pakketten zodat u kunt kiezen waarbij Korvet helpt: Van het start-pakket tot het premium-pakket waarbij we u letterlijk alle zorg uit handen nemen. Onafhankelijk welk pakket u kiest, wij helpen u op een professionele, persoonlijke en enthousiaste manier.

JAN HOGEVEEN | DRIJVENDE KRACHT ACHTER KORVET JACHTMAKELAARDIJ

Mijn naam is Jan Hogeveen, drijvende kracht achter Korvet Jachtmakelaardij. Samen met mijn team zetten wij ons in voor de succesvolle (ver)koop van uw boot.

Vanaf mijn zesde levensjaar ben ik actief geweest in het beoefenen van de watersport groeiend van kleine naar grote boten en wateren. In 2015 heb ik besloten het roer om te gooien en van mijn hobby mijn beroep te maken. Met veel plezier heb ik de benodigde professionele opleidingen gevolgd en gehaald.

De botenmarkt is door de weggevallen grenzen binnen Europa en het Internet zeer internationaal geworden. Het buitenland vormt daardoor ook een interessante afzetmarkt. Tijdens mijn carrière ben ik wereldwijd actief geweest en heb een solide netwerk van internationale contacten opgebouwd om van deze mogelijkheden gebruik te maken.

Ik ben ervan overtuigd dat benodigde expertise alleen voldoende is wanneer men zich specialiseert. Wij willen diepe kennis van de markt en de te bemiddelen boten types hebben. Daarom kiest Korvet er bewust voor om zich te specialiseren in polyester motorboten. Hierdoor zijn wij in staat u goed te adviseren, welke dienst u ook bij ons kiest.

Het werken met boten is prachtig, maar de meeste voldoening haal ik uit het tevreden stellen van mijn klanten door te leveren wat is afgesproken…..ik zie uw uitdaging dan ook graag tegemoet.

Certificates

Name Number Valid till
EMCI maritiem bedrijf - organisatie | basis registratie (niet gecertificeerd) Bedrijf basisregistratie (niet gecertificeerd) .BEDRIJF BASISREGISTRATIE (NIET GECERTIFICEERD).EMCI MARITIEM BEDRIJF - ORGANISATIE | BASIS REGISTRATIE (NIET GECERTIFICEERD).KORVET-JACHTMAKELAARDIJ-JAN-HOGEVEEN.2017-12-01.1L6L7D 2025-01-01

Boats sold by EMCI practitioners

Contact Korvet Jachtmakelaardij | Jan Hogeveen

  • How can i help you?