Kersten Experts BV

Kersten Experts BV
Kersten Experts BV

Postal Address
Paktuinen 25 A
NL 1601 GD Enkhuizen
Netherlands

Visiting Address
25b, Paktuinen, Enkhuizen, North Holland, Netherlands, 1601GD, Netherlands

T: +31(0)228314045
M: +31(0)651503956
Description
Een objectieve schadevaststelling is een van de voorwaarden voor een goede schadebehandeling. Al meer dan 35 jaar is Kersten Experts werkzaam in het beoordelen van schades aan en door pleziervaartuigen. Dat Kersten Experts veelal namens de verzekering van ‘het schip’ optreedt is voor u als eigenaar een voordeel. U bent verzekerd van een objectieve en kundige expertise. Alle experts zijn al vele jaren fervent watersporter en weten hoe het er op het water aan toe gaat. Bij Kersten Experts is de pleziervaart ‘core business’.

Schade is niet (altijd) te voorkomen, maar als het dan toch plaatsvindt moet u op deskundigheid en integriteit kunnen rekenen, met Kersten Experts bent u hier van verzekerd. Onze experts zijn uw gesprekspartner en weten hoe te handelen bij schade. Met de reparateur wordt de beste wijze van reparatie en/of vervanging besproken. Hierbij spelen kosten uiteraard een rol, maar bovenal de deugdelijkheid waarbij uw schip weer net zo wordt gerepareerd als het voor de schade was.

Schade-expertise voor pleziervaartuigen is een specialisme, voor Kersten Experts is het dagelijks werk.

Certificates

Name Number Valid till
EMCI maritime company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) EMCI.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).EMCI MARITIME COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.KERSTEN-EXPERTS-BV.2012-01-01.7R7R1K 2025-01-01

Boats sold by EMCI practitioners

Contact Kersten Experts BV

  • How can i help you?