De Haer Nautique | Ad de Haer

De Haer Nautique | Ad de Haer
De Haer Nautique | Ad de Haer

Postal Address
Jufferenwal 30
NL 8011 LE Zwolle
Netherlands

Visiting Address
24, Jufferenwal, Binnenstad, Zwolle, Overijssel, Netherlands, 8011 LE, Netherlands

T: +31(0)384202375
Description
Dé Jachtmakelaar zonder verkoophaven
De Haer nautique is úw jachtmakelaar als u beslist uw schip vanaf uw eigen ligplaats wilt verkopen. Wij bieden u de meeste ervaring! Als eerste jachtmakelaar in Noord-Europa zijn wij op 1 februari 2003 (01.02.03) gestart om zelfstandig en actief luxe motorjachten vanaf de ligplaats van de eigenaar te verkopen. Al ruim 10 jaar zijn wij toonaangevend met deze werkwijze! Inmiddels zijn wij een begrip in binnen en buitenland.

Koper en verkoper treffen elkaar aan boord.
Het bezichtigen van onze opdrachten vindt altijd plaats onder begeleiding van één van onze medewerkers, om koper en verkoper met raad en daad bij te staan, en / of onder het toeziend oog van de eigenaar. De eigenaar staat u graag terzijde bij het bezichtigen van zijn schip en deelt graag zijn ervaringen met u als koper. Het staat u daarbij geheel vrij om al uw vragen af te vuren op de eigenaar van het schip. Alle partijen treffen elkaar aldus aan boord en leren elkaar op een ontspannen wijze kennen.

Deze “andere” manier van verkoopbemiddeling biedt onze opdrachtgevers, zelf de controle over het schip te behouden, zoals het onderhoud en het schoonmaken. Het schip ziet er altijd piekfijn uit.

Gedurende de verkoopperiode blijft u varen!
Wij maken de afspraak bij u aan boord, waar u ook bent! Bovenstaande aspecten zorgen ervoor dat wij voordeliger kunnen werken. Dat betekent voor u een gunstige commissie.

Adverteren!
Om ervoor te zorgen dat wij onze opdrachten ook daadwerkelijk verkopen, adverteren wij onze opdrachten alleen in de meest vooraanstaande watersport tijdschriften in binnen en buitenland en vindt u ons alleen op de vooraanstaande nationale en internationale internet sites.

Elling
In de loop der jaren hebben wij ons tevens gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte Elling motorjachten. Wij mogen ons gerust DE specialist noemen.

Kritisch!
Het verkopen van prachtige goed onderhouden motorjachten ligt ons na aan het hart. Kritisch als wij zijn, selecteren wij onze opdrachten. Onze droom is om de mooiste schepen uit de markt te verkopen.

De Haer nautique houdt ervan zakelijk en bondig te zijn. Geen uitbundige verhalen over wat wij eigenlijk niet doen, maar bondig te vertellen wat wij juist wel doen.

De Haer nautique is lid van de Bond van Makelaars in Schepen (NBMS) en is EMCI gecertificeerd. Wij beschikken, om koper en verkoper te beschermen, over een Stichting Derden Gelden.

Tot slot:
Tipt u ons over schepen welke te koop liggen, dan zijn wij bereid een deel van onze commissie met u te delen, indien wij het schip verkopen. Vraagt u ons naar de voorwaarden.

Certificates

Name Number Valid till
EMCI maritime company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) EMCI.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).EMCI MARITIME COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.DE-HAER-NAUTIQUE.2004-01-01.2C7U1X 2025-01-01

Boats sold by EMCI practitioners

Contact De Haer Nautique | Ad de Haer

  • How can i help you?