Bosma Yachts | Jachthaven Lemmer Binnen

Bosma Yachts | Jachthaven Lemmer Binnen
Bosma Yachts | Jachthaven Lemmer Binnen

Postal Address
Plattedijk 10
NL 8531 PB Lemmer
Netherlands

Visiting Address
Lemmer Binnen, Plattedijk, Zijlroede, Lemmer, De Fryske Marren, Frisia, Netherlands, 8531 PG, Netherlands

T: +31(0)514 561 979
M: +31(0)6 55 765 954
Description
EMCI full certifed yachtbroker & appraiser Egbert Bosma

Verkoop uw jacht via Jachthaven Lemmer Binnen

Wij bieden de mogelijkheid om uw jacht te koop aan te bieden vanuit onze prachtige, druk bezochte en zeer goed bereikbare jachthaven. U kunt tijdens de verkoopperiode gebruik maken van uw jacht en het zeer mooie vaar gebied verkennen.

Voor de vaste ligplaatshouders van Jachthaven Lemmer-binnen bieden wij de mogelijkheid om hun jacht te koop aan te bieden vanuit de eigen ligplaats waarbij er toch altijd een makelaar op de locatie aanwezig is. Er hoeven geen lastige afspraken te worden gemaakt en de schepen kunnen 7 dagen per week bezichtigd worden.

Wij komen graag bij potentiele verkopers aan boord om de mogelijkheden door te spreken en de verkoop informatie op te maken. In deze tijd is het van belang een mooie fotoreportage te maken en de jachten op de juiste websites te plaatsen. Onze makelaardij is zeer actief en adverteert of vele belangrijke nationale en internationale websites. Dit alles is inbegrepen in de “no cure no pay” courtage.Jachtmakelaardij Lemmer-binnen is 7 dagen per week geopend!

Alle transacties worden financieel afgewikkeld via Notariskantoor Alberda in Lemmer.
Jachtmakelaardij Lemmer-binnen is EMCI gecertificeerd
Jachtmakelaar/taxateur en lid van de Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen (NBMS).
Vraag naar de voorwaarden

Jachthaven Lemmer-binnen

Onze gezellige haven is gunstig gelegen en zeer centraal gelegen in het prachtige Zuid-West Friesland. Vanaf de A6 rijdt u er zo naar toe. Bent u eenmaal in de haven, dan vaart u rechtstreeks naar de De Brekken en het IJsselmeer. U wandelt in een paar minuten naar het pittoreske centrum van Lemmer of naar het Lemster Strand.

Jachthaven Lemmer-binnen biedt u alle faciliteiten en services voor een comfortabel verblijf. Onze haven heeft plaats voor ruim 350 schepen. Er zijn veel vaste ligplaatshouders en er is daarnaast altijd ruimte genoeg voor passanten. U bent dan ook van harte welkom.

Graag tot ziens in onze haven!

Hanneke Boersma & Egbert Bosma

Certificates

Name Number Valid till
EMCI maritime company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) EMCI.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).EMCI MARITIME COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.BOSMA-YACHTS-TEVENS-JACHTHAVEN-LEMMER-BINNEN.2011-03-01.4A0A3P 2025-01-01

Boats sold by EMCI practitioners

Contact Bosma Yachts | Jachthaven Lemmer Binnen

  • How can i help you?