TessPress

TessPress
TessPress

Visiting Address
6, Renssenstraat, Burgemeesterswijk, Praets, Arnhem, Gelderland, Netherlands, 6841, Netherlands

T: +31(0)6 8371 4097
M: +31(0)6 8371 4097
Description
Tessa Heerschop - Journalist

Welkom op de pagina van Tessa Heerschop.

Ik ben allround (web)redacteur, fotograaf, tekstschrijver en columnist voor diverse tijdschriften en vakbladen. Daarnaast schrijf ik op freelance basis persberichten.

Ik ben erg goed met internet, webredactie en content management. Ik voel me als een vis in het water achter de computer. Daarnaast ben ik goed in interviewen en reportages schrijven, waarbij ik vaak zelf de foto's maak voor bij het artikel.

Nautisch

Ik heb een passie voor watersport en de scheepvaart. Ik heb fulltime gewerkt voor vakblad Schuttevaer en de Vaarkrant van de Telegraaf. Daarnaast was ik freelancer voor Zeilen als moderator en webredacteur.

Ik ben tegenwoordig hoofdredacteur bij Nautica en Bootblog.

Nautica en Bootblog zijn onderdeel van Black Orange Media en daarom schrijf ik ook geregeld als allround journalist voor o.a. BLVD Man, Music Daily en Miss Daily.

Frankrijk

In het verleden heb ik in Frankrijk gewoond en gewerkt. Die passie vertaalt zich nog steeds in mijn bijdrages voor diverse blogs over La Douce France. Zo schrijf ik voor Frankrijk.Blog en En Route Magazine.

Wilt u meer informatie over freelance opdrachten of wilt u een onderwerp voor een artikel aandragen? Mail naar tessaheerschop@gmail.com

Certificates

Name Number Valid till
Companies | basic registration Registered company EMCI.REGISTERED COMPANY.COMPANIES | BASIC REGISTRATION.TESSPRESS.2015-05-01.9P5X4P N/A

Boats sold by EMCI practitioners

Contact TessPress

  • How can i help you?